Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един грубичък от мен

Гошо и Пешо спасяват удавник. Изкарали го на брега и Гошо казва:
    - Най-успешното изкуствено дишане било уста в гъз. Взели една тръба, мушнали я в гъза на удавника и Гошо надува. По едно време се уморил и дал на Пешо. Пешо лапнал тръбата, надува и по едно време казва на Гошо:
    - Гоче, тая тръба има вкус на гомно!
    - Ми Пешо, като те знам какъв си гнуслив, я обърнах от другата страна, дето не съм я лапал...
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Aз това май само в този форум не съм го пуснал, та да се разпиша. Много ме кефи:

Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• http://www.ivosiromahov.com/2_article/a49.html
        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
        sigpic

Comment

• Как се сглобява компютър:
          http://www.youtube.com/watch?v=444x3tV2o8I
          http://www.youtube.com/watch?v=phUITH3Ac7c
          by Grigor
          sigpic

Comment

• Изложба картини из живота на чукчите.
            Първа картина: три елена, впрегнати в шейна, пиян чукча на капрата.
            Име: "Трудов делник в еленовъдното стопанство".
            Втора картина: три пияни елена, впрегнати в шейна, пиян чукча на капрата.
            Име: "Почивен ден в еленовъдното стопанство".
            Трета картина: трима пияни чукчи, впрегнати в шейна, пиян елен на капрата.
            Име: "Национален празник - Ден на елена".
            Четвърта картина: трима пияни чукчи, впрегнати в шейна, пиян брадат мужик на капрата.
            Име: "Национален празник - Ден на геолога".
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Само за мъже, каталог от списание Ева
              18+
              Каталог за пластична херургия:
              Attached Files

Comment

• Песен за грешната дупка.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Шеймъс и Мърфи си пийвали кротко бира, но нямали много пари. След като си пребъркали джобовете, едва събрали едно евро. Мърфи казал:
                  - Чакай малко. Имам една идея.
                  Отишъл в съседния месарски магазин и се върнал с една голяма наденица.
                  - Да не си полудял?- възмутил се Шеймъс. - Сега не ни останаха никакви пари!
                  - Не се тревожи- успокоил го Мърфи. - Само прави това, което ти казвам.
                  Двамата влезли в една кръчма и Мърфи мигом поръчал две големи халби "Гинес" и две чаши уиски "Джеймисън".
                  - Ама ти вече наистина си се смахнал!- притеснил се Шеймъс. - Знаеш ли какви неприятности ще си навлечем? Та ние нямаме никакви пари!
                  - Не се тревожи, имам план- уверил го с усмивка Мърфи.- Наздраве!
                  Пресушили чашите си, послеМърфи казал:
                  - Слушай сега. Ще пъхна наденицата в цепката на панталона си и ще я закрепя с ципа. Ти ще коленичиш и ще я лапнеш.
                  Барманът ги забелязал, изпаднал в дива ярост и ги изхвърлил.
                  Шеймъс и Мърфи продължили в същия дух, кръчма след кръчма- обръщали чаша след чаша, при това съвсем безплатно. Накрая, в десетата кръчма Шеймъс с последни сили рекъл:
                  - Мърфи, не мога повече. Пиян съм и вече не усещам коленете си!
                  - А как мислиш се чувствам аз?- троснал се Мърфи. - Изгубих наденицата още в трета кръчма

=============================================
                  Има три стадия на мъжката храброст!
                  1 стадий:
                  Мъжът се прибира късно от работа, жената го чака на вратата с метлата.
                  Той:
                  "Ще метеш ли или ще летиш нанякъде?"

2 стадий:
                  Мъжът се прибира от работа в един през нощта, жената лежи в леглото и се прави, че спи. Мъжът взима стол и сяда на него пред "спящата" жена и я наблюдава.
                  Жената не издържа и пита:"Какво правиш?
                  Той:"Като почне театъра, искам да съм на първия ред!"

3 стадий:
                  Мъжът се прибира от работа на сутринта, весел, целия в червило и ухаеш на дамски парфюм.
                  Жената е в кухнята, закусвала вече, бясна, обърнала му гръб.
                  Мъжът отива към нея, плясва я по дупето и казва:
                  "Ти си следващата!

Comment

• Ето какво имаше при едни мои клиенти:
                    Attached Files
                    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                    x145 1.6 boxer

Comment

• Отива ББ на лекар, защото нещо не се чувства добре.
                      - Съблечете се... Ама господин Борисов, задникът ви го няма!
                      - Аууу, изблизали са го!

================================================== ===

Тодор Батков решил да развива трансферната политика на Левски и... купил 3 нови факса!
                      Last edited by georgyg; d.m.y г., 15:21.
                      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                      Opel Astra J GTC

Comment

• Извинявам се ако е пускано...
                        Attached Files
                        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                        x145 1.6 boxer

Comment

• --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                          sigpic

Comment

• Една лекарка не може да заспи. В нея се борят съвестта и разума:
                            Съвестта: - как можеш да спиш спокойно, след като измени на мъжа си?
                            Разума: - зависи, като няма винаги време за секс, вечно е зает. И светица да си ще изневериш..
                            Съвестта: Добре. Има някакво оправдание, но да го правиш с пациент - къде е лекарската етика..
                            Разума: Глупости, Петрова от 3-та поликлиника как се чука редовно с пациенти-и те доволни и тя...
                            Млъкнала съвестта. Тъкмо докторицата се унася в сън, съвестта пак се обажда ехидно:
                            Да, ама Петрова не е ветеринарен лекар...
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Няколко неща, които шофьорът не трябва да казва, ако вози нервни пътници:
                              - Пак не ми бачка спирачката...
                              - Странно - въртя кормилото на една страна, а колата завива на друга.
                              - Не трябваше да пия толкова водка преди закуска.
                              - Някой обърна ли внимание - един полицай ли прегазих или двама?
                              - Ау! Всичко пак започна да ми се раздвоява!
                              - Вижте каква гледка отляво! Толкова е готина, че чак ми се отщява да гледам напред.
                              - Някой ще подържи ли кормилото докато подремна?
                              - Мотора пак гасне!
                              - Чувате ли музиката? Не?! Как така не?
                              - Защо дърветата растат насред шосето?
                              - Е, ще полетим ли?
                              sigpic

Comment

• Полицай спира водач превишил скоростта с 30 км/ч и го пита сега какво ще правим. Водача започва да се оправдава и извинява! Полицаят му казва, че няма да му пише акт, обаче той да си продължава да си кара така, ама да внимава. Пуска водача и се обажда по радиостанцията на колегата си:
                                - Колега, нали имах да ти давам 50 лв.
                                Колегата:
                                - Да и...
                                - Еми, ей сега идват!
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X